nedelja, november 19, 2006
Vtikanje
Včasih je bil nacionalni šport foušarija, no pa saj je še danes. Čeprav bolj prikrito.

Vse bolj pa se razvija nova disciplina in sicer vtikanje v tuje zadeve. Povod za razmišljanje o tem sem dobila na nekem blogu:)
Ne vem kaj je tako dobrega, da drugega človeka spravljaš v obup, zato ker ne počne stvari ki so po tvojem pričakovanju. Včasih pripelje to osebo, ki jo buzeriraš v slabo voljo, sitnobo. Pač če ni zmožna tega, pa tudi če bi rada, pač ne gre, ker ni pogojev. Kaj vam tukaj ni jasno?

Imaš fanta, itak te že vidijo poročenega. Se vselita skupaj, vsak že vidi otroka.
Zgleda nihče več ne pozna da je tudi v dvoje lepo. Da je treba najprej uživati v dvoje.
Recimo otrok zahteva veliko časa, denarja, živcev in vsak se mora sam odločit kdaj je pripravljen za to. Včasih ni denarja, včasih ni želje, včasih ni pravi čas, včasih te je strah,.. Pa še vedno je to pač TVOJA stvar, ni treba da zanjo ve cel svet.

Pa dej puste nam, da vas s čim sami presenetimo, brez vrtanja in nevem kakšnih glupih prijemov, da bi kaj sočnega izvedeli. Vsak živi svoj lajf kot ga sam hoče in se odloči sam kako ga bo živel in kdaj bo naredil kako spremembo v življenju.

Nihče več ne ceni zasebnosti, vse mora biti javno, vsi morajo biti z vsem na tekočem. Zakaj že, da se bodo oni bolje počutili?

Moje mnenje, naj vsak skrbi za svoje probleme, svoje želje pa se ne bo imel časa vtikati v druge, ker bo sam s sabo že polno zaposlen.
Ampak vsak se drži načela da je bolje potisnita na stran svoje stvari in se vtakniti v tuje, da ti potem zmanjka časa za svoje.
 
Girl007, 8:36 pop. | Link |


6 Komentar/ji:


, 4:35 pop., Blogger iris

Jah vtikanje...kokr vzameš, mene načeloma boli k in niti nimam časa da bi se s kr enim folkom ukvarjala sam tiste k mam pa rada pa mi kej pomenjo pa valda da hočm čist vse vedt... :)

 

, 5:17 pop., Blogger Dejzi

Hahahahaha a si to na mojem blgecu pobrala :rofl: :rofl: dej rec, da si :D

 

, 6:16 pop., Blogger Ula

sej pravm ...
v vsak drek se vtaknejo
posebi uni, k jih nč ne srbi ...

 

, 9:37 pop., Blogger Tamala

Amen to that!
In kar je najlepš je to, da te konstantno skušajo prepričat v nekaj česar sploh ni.

Mislm c'mon ppl, get a life :!

 

, 8:42 pop., Blogger Tjaša

Hja to je na žalost pr "nas" Slovenčkih nacionalni šport, skor lih tko k foušija, ampak jebat ga, jst sm zadnje čase to kr izklopla pa kr preslišim vsa ta "dobro namirna" vprašanja, predloge, nasvete in še marsikej ...

Je pa res, da včasih bi pa radi komu pomagal pa potem tko izpade kot da se vtikamo ... Sm pa drugač tut jst alergična na to in kr pikce dobivam, ko se začne folk, ko sploh nima veze vtikat v nekej mojega ...

 

, 3:22 pop., Anonymous Anonimni

Ej, se popolnoma strinjam. ;)
Sam jaz se ne obremenjujem... Kar nej se oni sekirajo zarad stvari v zvezi z mano, zarad katerih se men ne da. LOL