četrtek, november 09, 2006
Zakaj ???


Ravno včeraj pri kosilu smo imeli debato zakaj se dogajajo določene stvari. To da ima vsaka stvar svoj razlog že vemo, ampak resno se sprašujem ali se določena stvar zgodi ker je tako določeno že naprej ali lahko vplivamo da se določene stvari zgodijo.
Smo le lutke, katerih življenje je splanirano in je vse določeno kaj, kdaj, kako in s kom se bo zgodilo.

Zaenkrat se bolj nagibam na stran, da lahko vplivamo na stvari z našimi dejanji. Vsaj upam no, drugače je naše življenje brezvezno. Saj nimamo nobenega vpliva nanj.

Tako da pozivam vse stvari, ki niso take kot bi mogle biti, da se postavijo na pravo mesto, da se postavijo nazaj v ravnovesje, da bo spet tako kot mora biti.
Da življenje ne bo več tako stresno, živčno ampak spet veselo, polno energije in da bo vredno živeti za stvari na katere bomo sami želeli, ko bomo to sami želeli.

Zvesti bralci ;) upam da boste razumeli kaj sm hotla povedat.
 
Girl007, 11:00 dop. | Link |


1 Komentar/ji:


, 9:16 dop., Blogger Ula

ja kaj čmo ... življenje je kurba ... in mi plačujemo za vsako pizdarijo ...
ampak se slabe stvari vedno dogajajo samo dobrim ljudem ...
vedno zbolijo dobri, vedno v prometni nesreči umrejo dobri ... nič krivi ... una banda hudičeva pa vedno ostane brez praske ... kje je tuki pravičnost ... zakaj mora umret mlado dekle, ki vozi lepo varno po cesti, ker nek idiot tekmuje z drugim kok hitro gre lahko čez rdečo, ne da bi oplazil koga ... sick, res